dimecres, 4 d’abril del 2012

Paulí Pallàs, antic presoner del Campament, fa donació dels documents originals que conserva a l'Arxiu d'Artà


Dissabte vinent dia 7, a les 12h a la sala de Plens de l'Ajuntament d'Artà tendrà lloc l'acte solemne de donació dels documents originals que el Sr. Paulí Pallàs ha conservat del seu pas com a presoner pel Campament dels Soldats d'Artà.


L'acte, oficiat pel Batle accidental, Guillem Caldentey, comptarà amb la presència del propi Sr. Pallàs així com de membres de la seva família i representats dels diferents grups municipals. La documentació, provinent de l'oficina del Campament on el Sr. Pallàs va prestar servei, s'ha preservat de l'oblit gràcies a la seva cura i ara servirà per a la recerca sobre la repressió dels anys 1940 a l'illa de Mallorca.

L'Associació d'Amics del Campament dels Soldats a més de confirmar la seva presència a l'acte es felicita per un gest de generositat que hem de sumar a tota l'ajuda que el Sr. Pallàs ha oferit a la tasca de l'associació des del començament de la nostra activitat.Paulí Pallàs en dos moments de la seva visita al Campament dels Soldats d'Artà, el juliol de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada