divendres, 9 de novembre del 2012

Informació per als voluntaris de la III Campanya d'excavació al Campament dels Soldats


Intervenció arqueològica: De l'1 al 8 de desembre de 2012. Informacions generals.


De l'1 al 8 de desembre es durà a terme la tercera campanya d'excavació arqueològica al Campament dels Soldats amb la intenció d'aprofundir en el coneixement d'aquest indret i de millorar el seu estat de conservació. Com bé sabeu, aquesta feina la farem tots plegats com a voluntaris de totes les formacions i capacitats.



Aquells que estigueu interessats en prendre-hi part, convé que conegueu una sèrie d'informacions importants:



- No importa que tengueu coneixements específics d'arqueologia ni d'història; Només ganes de donar un cop de mà, d'aprendre (i d'ensenyar) i de passar-ho bé.



- L'horari de treball serà de les 08:00 h. a 15:00 h. Evidentment, cadascú és lliure de pujar quan millor li vagi i per qualsevol període, des d'una hora a tota la campanya.



- Les feines a desenvolupar seran les següents: neteja de vegetació en els espais a intervenir,  excavació arqueològica, dibuix de murs, moviment de pedres, assistència a la restauració.



- Les eines que convendria que duguéssiu (si podeu) són: tisores de podar i una xapeta o fesset.



- Caldrà també que cadascú dugui un bon capell, crema per protegir-se del sol, roba i calçat adequat i, si ho trobau pertinent, uns guants. També hauríeu de pujar aigua i una mica de menjar pel vostre compte.



- A l'inici de cada tanda de feina (a les 8h), mos trobarem al pàrquing del Parc Natural (Alqueria Vella de baix, per la carretera de l'ermita de Betlem). Des d'allà podrem pujar a peu (30 min.) o en un cotxe amb el qual farem els viatges precisos.



- Agrairem molt als que pugeu que ens informeu, ni que sigui de manera aproximada, de la vostra disponibilitat. Així, podrem fer una millor previsió i distribució de les feines a realitzar. Ens trobareu a l'adreça de correu electrònic campamentdelssoldats@gmail.com.



- Si no podeu pujar per fer feina però ens voleu fer una visita i conèixer què és el Campament i què hi feim allà, també sereu molt benvinguts.



Associació d'Amics del Campament dels Soldats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada