dilluns, 27 de juny del 2011

Intervenció arqueològica: De l'1 al 10 de juliol. Informacions generals.

Benvolguts,

De l'1 al 10 de juliol es durà a terme la intervenció arqueològica al Campament dels Soldats, amb la intenció d'aprofundir en el coneixement d'aquest indret i de millorar el seu estat de conservació. Com bé sabeu, aquesta feina la farem tots plegats des de la condició de voluntaris.

Aquells que estigueu interessats en prendre-hi part, convé que conegueu una sèrie d'informacions importants:

- No cal que tengueu coneixements específics d'arqueologia ni d'història; Només ganes de donar un cop de mà, d'aprendre (i d'ensenyar) i de passar-ho bé.

- L'horari de treball serà partit: Als dematins hi serem de 09:00 h. a 13:00 h. I als horabaixes entre les 17:00 i les 20:00 h.  D'aquesta manera evitarem part de les pitjors hores de sol. Evidentment, cadascú és lliure de pujar quan millor li vagi.

- Les feines a desenvolupar seran les següents: neteja de vegetació en els espais a intervenir, dibuix de murs, moviment de pedres, assistència a la restauració, excavació si s'escau.

- Les eines que convendria que duguessiu (si podeu) són: tisores de podar, estris per treure herba i cinta mètrica.

- Caldrà també que cadascú dugui un bon capell, crema per protegir-se del sol, calçat adequat i, si ho trobau pertinent, uns guants. També haurieu de pujar aigua i una mica de menjar.

- A l'inici de cada tanda de feina, tant de matí com d'horabaixa, mos trobarem al pàrquing del Parc Natural. Des d'allà podrem pujar a peu (30 min.) o mitjançant un cotxe amb el qual farem els viatges precisos.

- Agrairem molt als que pugeu que ens informeu, ni que sigui de manera aproximada, de la vostra disponibilitat. Així, podrem fer una millor previsió i distribució de les feines a realitzar. Ens trobareu a l'adreça de correu electrònic campamentdelssoldats@gmail.com.

- Si no podeu pujar per fer feina però ens voleu fer una visita i conèixer què és el Campament i què hi feim allà, també sereu molt benvinguts.

Ben cordialment,

Associació d'Amics del Campament dels Soldats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada