dilluns, 10 de desembre del 2012

Punt i final a la campanya 2012

El passat dissabte 8 de desembre va concloure la III Campanya d'Excavació al Campament. Ha estat una passa més en el nostre objectiu d'aprofundir en el coneixement d'aquell indret i en l'apropament que volem fer d'ell a la ciutadania.
 
Els resultats són engrescadors, malgrat que en cap cas definitius. A més de diferents botons d'indumentària militar, per una banda, ha vist la llum, parcialment, el trespol d'una construcció propera al recinte del Campament, avui desapareguda, que ben probablement fou ocupada i feta servir pels habitants del destacament penal. En properes intervencions intentarem esbrinar l'ús que tingué. Per altra part, han sorgit les restes d'una estructura de planta circular, de poc més d'un metre de diàmetre, la funció de la qual és encara una incògnita. Tanmateix, seguirem treballant i estudiant per a determinar-lo.
 
 




 

3 comentaris:

  1. Enhorabona!!!! Com sempre heu fet un gran treball. Em sap greu no haver pogut compartir aquests dies amb vosaltres, però veig que heu tengut molt bona companyia. Gràcies per la tasca feta.
    Conxi Peña

    ResponElimina
  2. Where on the camp is this? I cannot seem to see where it is.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hunter,
      This is the entrance of the camp. Behind the volunteers the little house on the background is the only one out of the camp itself.

      Elimina